Producenci

Opinie klientów ( 14 )
(5,0/5)

Dodano przez jacek,
Komunikacja z firmą przez cały okres realizacji zlecenia na budzącym najwyższe zaufanie poziomie ...
17-06-2018
Dodano przez Mariusz,
Super solidna firmą która profesjonalnie i z szacunkiem traktuje klienta. Także tego malutkiego. ...
19-05-2018
Dodano przez Beata,
Bardzo polecam zakupy w Sklepie Polskie Solitery !!!! Bardzo miła obsługa. profesjonalne porady, b ...
18-05-2018

Kalkulator przybliżonego kosztu dostawy

Program oblicza szacunkowy koszt transportu do Państwa domu. Uwzględniamy tutaj okazy których nie przewozi kurier ze względu na ich gabaryty, bądź zakupy wielu roślin. Zapraszamy do kontaktu w celu dokładnej analizy kosztów transportu pod numerem: 534-048-438 oraz adresem email polskiesolitery@gmail.com

* Pola wymagane

Anuluj lub 

Opinie klientów

Dziękujemy, Twoja opinia została wysłana do administracji sklepu.
Przekaż swoją opinię odnośnie naszych produktów i usług.
Napisz Opinię
14 Opinie -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Komunikacja z firmą przez cały okres realizacji zlecenia na budzącym najwyższe zaufanie poziomie. Wysyłka towaru nawet przed dokonaniem opłaty przez klienta. Sposób zabezpieczenia na czas transportu sprawił że świerk o wysokości 1,5 m nie doznał żadnych uszkodzeń. Naprawdę gorąco polecam wszystkim korzystanie z usług firmy.
Posted by , Nałęczów (5/5
17-06-2018
Super solidna firmą która profesjonalnie i z szacunkiem traktuje klienta. Także tego malutkiego. Szczerze polecam
Posted by (5/5
19-05-2018
Bardzo polecam zakupy w Sklepie Polskie Solitery !!!! Bardzo miła obsługa. profesjonalne porady, błyskawiczna przesyłka - rośliny zgodne z ofertą !! Gorąco polecam i dziękuje za świetną obsługę!!!
Administrator:
:)
Posted by , Opole (5/5
18-05-2018
Bardzo polecam zakupy przez internet. Wiele razy w sezonie bywam w Państwa sklepie stacjonarnym, a mimo wszystko nie udało mi się wypatrzeć wspaniałych okazów kupionych online. Uważam, że to bardzo wygodna forma zakupu roślin, zwłaszcza że kontakt jest wzorowy a rośliny opakowane do transportu w sposób najbardziej profesjonalny, jaki umiem snobie wyobrazić. Polecam innym kupującym, ja na pewno skorzystam ponownie. Dziękuję i pozdrawiam.
Administrator:
Dziękujemy za referencje! Bardzo polecamy przyjazd do naszej szkółki i obejrzenie roślin na żywo. Zapraszamy :)
Posted by , Poznań (5/5
26-02-2018
Bardzo żetelna firma z fachowym doradztwem i troską o przyszłość posadzonych roślin.
Administrator:
Dziękujemy! Poniżej przesyłamy link z fotorelacją :) https://polskiesolitery.pl/blog/usluga-sadzenia-duzych-drzew-3-warszawa-4-metrowy-klon-kulisty-n58 Zapraszamy!
Posted by , Warszawa (5/5
25-02-2018
Jestem wieloletnim klientem centrum ogrodniczego Berberys. Zawsze to było i nadal jest wyjątkowe miejsce dla pasjonatów ogrodów i tych wszystkich, którzy ogrodu chcą się nauczyć . Wybór wyjątkowych roślin zadowoli każdego a jest to prawdziwa WYJĄTKOWŚĆ . Dodatkowo miła i fachowa obsługa personelu, który doradzi, podpowie, wskaże odpowiednią roślinę właściwą do warunków w naszym ogrodzie, czy nawet na balkonie. Wyjątkowość Berberysa polega również na wspaniałym wyeksponowaniu roślin i to jakich (często takich, których nie znajdziecie w innych centrach). W zaaranżowanych mini ogrodach można poczuć klimat japoński, włoski, polski. W Berberysie można również zamówić prace pielęgnacyjne w ogrodzie z czego korzystałem. Pełen profesjonalizm. Tu również można kupić piękne egzemplarze ryb do sadzawki w ogrodzie i wszystko co jest potrzebne aby ją stworzyć w ogrodzie. W Berberysie można zaopatrzyć się w nawozy, środki ochrony roślin i w tej dziedzinie również pełne profesjonalne doradztwo. Zachwyca również niebywale bogaty asortyment pięknych donic od małej po olbrzyma. Ponieważ uwielbiam ogrody, każda wizyta w Berberysie daje mi wyjątkową przyjemność czuje się bowiem, że właściciel i jego pracownicy to ludzie kochający ogrody i chcący dać tym wszystkim, którzy również kochają piękno roślin, wszystko co najlepsze. Wizyta w Berberysie to trochę jak spacer po parku.
Posted by , Poznań (5/5
21-02-2018
Bardzo dobre doradztwo. Wieloletnia owocna opieka nad ogrodem. Polecam!
Posted by , Poznań (5/5
19-02-2018
Kupowałam akcesoria z kompozytu - konkretnie listwy. Świetna obsługa, zaproponowano mi przycięcie ich na wymiar i przyjechały gotowe do montażu.
Posted by , Warszawa (5/5
13-02-2018
Dobre, indywidualne i miłe podejście do klienta. Bardzo duży wybór roślin. To miejsce dla osób które są niecierpliwe i szukają dużych drzew już wyrośniętych. Ze mną właśnie tak było. Praktycznie całe nasadzenie w ogrodzie mam od nich. Oczywiście te większe sztuki nie są tanie, ale raczej warto, rośliny zdrowe i dobrej jakości.
Posted by , Poznań (5/5
10-02-2018
Jestem szczęśliwym posiadaczem pięknego ogrodu, który nieustannie cieszy moje oczy i sprawia mi ogromną radość każdego dnia. Skąd ten zachwyt ? Firma BERBERYS profesjonalnie zaprojektowała i wykonała całe zamierzenie. Nie mówię tutaj jedynie o samych nasadzeniach roślin, ale o wykonaniu również utwardzonych ścieżek czy elementach architektury ogrodowej. Mogę z pełnym przekonaniem stwierdzić, że firma a konkretnie, każdy z jej pracowników jest bardzo kompetentny i zna doskonale swoją pracę. Działalność firmy nie skończyła się na wykonaniu całego ogrodu, ale w dalszym ciągu pielęgnuje go i dba o niego. Niewątpliwym atutem BERBERYSA jest to, że cała opieka nad ogrodem odbywa się bez mojego zaangażowania, co w dzisiejszych czasach jest bezcenne.
Posted by , Suchy Las (5/5
09-02-2018