x

Masz pytania?

Skontaktuj się z nami!

534 048 438

570 598 811

polskiesolitery@gmail.com

Producenci

Promocje

Brak promowanych produktów w tym momencie.

Opinie klientów ( 32 )
(5,0/5)

Dodano przez Katarzyna,
Cyprysik piękny, Mega duża sadzonka dziękuję. Polskie solitery .pl.Polecam .????❤️
18-10-2023
Dodano przez Anna,
Profesjonalna obsługa roślinka dotarla cala i pieknie zapakowana.Sympatyczne panie zawsze służą ...
21-08-2023
Dodano przez TOMASZ MICHALAK,
Profesjonalny kontakt ze Sprzedającym. Drzewko piękne i doskonale zabezpieczone. Jestem bardzo za ...
17-05-2023

Opinie klientów

Dziękujemy, Twoja opinia została wysłana do administracji sklepu.
Przekaż swoją opinię odnośnie naszych produktów i usług.
Napisz Opinię
32 Opinie -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Cyprysik piękny, Mega duża sadzonka dziękuję. Polskie solitery .pl.Polecam .????❤️
Posted by , Brzeziny (5/5
18-10-2023
Profesjonalna obsługa roślinka dotarla cala i pieknie zapakowana.Sympatyczne panie zawsze służą pomocą i doradza w każdym doborze roślin. Polecam!
Posted by , Ełk (5/5
21-08-2023
Profesjonalny kontakt ze Sprzedającym. Drzewko piękne i doskonale zabezpieczone. Jestem bardzo zadowolony i polecam zakupy tutaj :)
Posted by , Cekcyn (5/5
17-05-2023
Jestem bardzo zadowolona z zakupu . Drzewka bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowane, co wpłynęło też na niższą wycenę za transport. Za co bardzo dziękuję. Bardzo miła obsługa . Będę polecała znajomym ten sklep
Administrator:
Bardzo nam miło! Dziękujemy
Posted by , Świnoujście (5/5
20-04-2023
Verified Purchase
Profesjonalne i rzetelne podejście do dostawy oraz usługi. Trafna ocena i przygotowanie - niełatwy dostęp do ogrodu. Bardzo dobrze zaplanowania i sprawnie wykonana operacja transportu oraz nasadzenia dużego drzewa. Firma posiada nie tylko ogromny wybór roślin i dużych drzew ale również kompetentnych ekspertów pomocnych w dobrze i realizacji. Pomoc w wyborze drzewa na plantacji a następnie kompleksowa usługa zrealizowana wzorowo! Polecam !!!!
Administrator:
Bardzo nam miło, że jest Pan zadowolony :)) Dziękujemy za zaufanie!
Posted by , Warszawa (5/5
13-05-2022
Fantastyczna obsługa. Pasjonaci zawodu, profesjonaliści w każdym calu. Kultura pracy i kultura osobista - bezcenne. U mnie sadzili 15 drzew. Rośliny duże, wymagające, trudna pod względem logistyki całej operacji działka, a jakby tych wyzwań dla ekipy nie było. Uśmiechy na twarzach i do przodu. Zdecydowanie polecam
Administrator:
Bardzo dziękujemy! To była dla nas przyjemność :)
Posted by , Warszawa (5/5
20-12-2021
Doskonały kontakt ze Sprzedającym. Drzewko piękne i zabezpieczone, tak, że nie miałoby prawa nic się wydarzyć. Jestem bardzo zadowolona i polecam zakupy tutaj :)
Administrator:
Bardzo nam miło! dziękujemy!
Posted by (5/5
27-09-2021
Verified Purchase
Świetny kontakt ze sprzedawcą. Extra atmosfera od pierwszego kontaktu. Domowa normalna rozmowa i doradzanie. kontakt mailowy i telefoniczny na bieżąco.(Piszesz i dostajesz od razu praktycznie odpowiedź) Fajne tym bardziej w dzisiejszych czasach gdzie kontakt z ludźmi jest ograniczony. Jeśli chodzi o zamówienie. Zamawiasz ,płacisz i pyk...następnego dnia masz przesyłkę ładnie i solidnie zapakowaną. No i czego nie rozumiesz:) Wszystko jak trzeba i należy polecić bo takie firmy jak ta muszą przetrwać ten bałagan. Solidna jakość i firmy . Polecam
Administrator:
Bardzo dziękujemy, staramy się być dla Państwa jak najlepsi.
Posted by , Sadowne (5/5
24-03-2021
Wyjątkowo przyjemna i pomocna obsługa Bardzo miły i kompetentny kontakt Widać że osoby tam pracujące nie są z przypadku i zakeży im na kliencie
Administrator:
Bardzo nam miło, że jest Pan zadowolony! Pozdrawiamy
Posted by , Giżycko (5/5
30-11-2020
Polecam firmę Polskie Solitery. Bardzo duży wybór roślin. Firma godna zaufania, indywidualne podejście do klienta. Drzewa bardzo dobrej jakości, dojechały do nas kurierem w terminie, bardzo dobrze zabezpieczone. Dbają o szczegóły i podejście do klienta. Zawsze służą pomocą. Profesjonaliści. Dziękujemy za piękną jodłę i sosnę, pozdrawiamy;)
Administrator:
Bardzo dziękujemy za zaufanie :)
Posted by , Chrzowice, opolski, Opolskie (5/5
04-11-2020